Wandlampen

Wandlampen

Landelijk, industrieel of modern

Muurlampen, zoals wandlampen ook wel worden genoemd, zijn bij Stelumi Verlichting in Wijchen (vlakbij Nijmegen) verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen. Zo verkoopt Stelumi Verlichting landelijke wandlampen en industriële wandlampen, maar vooral moderne wandlampen. Wandlampen zijn met name nuttig als binnenhuisverlichting, bijvoorbeeld in de slaapkamer, hal, badkamer, keuken of woonkamer. Naast een groot scala aan wandverlichting biedt de verlichtingszaak ook vloerlampen, hanglampen, tafellampen en meer. Daarnaast vindt u in onze webshop ook led- en energiezuinige wandlampen die veel voordelen hebben.

Klassieke en moderne wandlampen

Klassieke en moderne wandlampen die u bij Stelumi Verlichting kunt kopen, zijn van hoogwaardige kwaliteit. U wilt toch ook een wandlamp die vele jaren mee gaat? Enkele merken die traditionele en klassieke wandlampen in hun assortiment hebben, zijn Masterlight, Wofi en Lucide. Deze merken combineren topkwaliteit met betaalbaarheid. Evenals de merken Sische en Harcoloor, die zich ook onderscheiden met moderne wandlampen met een strak design.

Wandlampen voor slaapkamer, badkamer of keuken?

Een wandlamp voor uw slaapkamer kopen? Kies dan voor een slaapkamerwandlamp met een dimmer. Op die manier kunt u de hoeveelheid licht aanpassen aan uw voorkeur. Handig als u bijvoorbeeld nog wat wilt lezen voor het slapengaan. Wandlampen in de badkamer hangen veelal naast de spiegel. Let hierbij goed op de lichtkleur. Wanneer u bijvoorbeeld make-up opdoet voor de spiegel, is een natuurlijke lichtkleur erg handig. In de keuken worden wandlampen vaak boven het aanrechtblok gehangen. Een langwerpige wandlamp in de keuken geeft uw keukeninterieur een moderne uitstraling. Een speels effect creëren? Hang dan meerdere kleine wandlampjes op. Dat kijkt vrolijk en geeft voldoende licht.

Wandlampen voor de hal en woonkamer

Een wandlamp in de hal is vaak een blikvanger. Een grote, decoratieve wandlamp is daarom uitermate geschikt voor de hal. U kunt daarbij kiezen uit wandlampen die omhoog schijnen en wandlampjes die naar beneden schijnen. Wandlampen in de woonkamer zijn ideaal om een kinderspeelhoek, leeshoek of uw computer te belichten. Muurlampen kunnen worden gebruikt als sfeermakers. Wilt u meer weten over wandlampen of andere type lampen? Op de Woonboulevard in Wijchen bevindt zich de showroom van Stelumi Verlichting waar wij u graag te woord staan. Neem contact op om een afspraak te maken.