Vloerlampen

Vloerlampen

Functionele verlichting van iedere ruimte

Vloerlampen staan perfect in veel ruimtes en in verschillende interieurstijlen. Dit maakt de vloerlamp een welkome aanvulling, ook in uw interieur. Vloerlampen zorgen voor sfeerverlichting in uw kamer of bieden het juiste licht wanneer u op de bank een boek wilt lezen. Ook als leeslamp, bijvoorbeeld naast uw bureau, functioneert een vloerlamp uitstekend. Een vloerlamp is meestal dimbaar, zodat u iedere ruimte in huis functioneel en sfeervol kunt verlichten.

VloerverlichtingDe vloerverlichting, voorzien van mooie, strakke designs, uit de collectie van Stelumi Verlichting zijn stuk voor stuk eye catchers. Zelf als het licht uit is zijn de vloerlampen, van onder andere de merken Ilfari, Harcoloor en Ztahl, items die stralen in uw interieur. Stelumi’s vloerlampenassortiment is uitgebreid. Zoekt u een strakke, moderne vloerlamp of juist een mooie, gezellige booglamp met een kap? Geen probleem, er is keuze genoeg. De verscheidene kleuren, stijlen en designs maken het assortiment vloerverlichting compleet.

Moderne vloerlampen, klassieke vloerlampen of luxe vloerlampen?

Zoekt u een moderne vloerlamp? Of heeft u liever een klassieke vloerlamp? Misschien houdt u meer van luxe vloerlampen? Welke vloerlamp u ook zoekt, in onze webshop kunt u zich alvast oriënteren en, desgewenst, direct online een passende vloerlamp kopen. Vloerlampen staan meestal op ooghoogte. Maar in onze webshop vindt u ook vloerlampen die lager of juist hoger zijn. Daarnaast zijn veel vloerlampen in hoogte verstelbaar. Sfeervol, functioneel én mooi. Op zoek naar een ander type lamp? In onze Wijchense verlichtingsspeciaalzaak vindt u ook booglampen, leeslampen, uplighters, led- en energiezuinige vloerlampen en meer.

Een vloerlamp kopen

Wilt u een vloerlamp kopen? Dan geven we u graag de volgende tip: houd rekening met de grootte van de ruimte waarin de vloerlamp komt te staan. Lange en slanke vloerlampen maken de kamer optisch langer. Dit type vloerlampen is daarom geschikt voor kleine en smalle ruimtes. Is de kamer waar de vloerlamp komt te staan daarentegen heel ruim? Koop dan twee vloerlampen die hetzelfde zijn of die goed bij elkaar passen, zodat de ruimte mooi wordt opgevuld. Zowel in onze webshop als in de showroom aan de Woonboulevard in Wijchen, nabij Nijmegen, kunt u al onze lampen bekijken. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.