Videlampen

Videlampen

Opvallende eyecatchers

Videlampen komen pas echt tot hun recht in een open ruimte. Dan kunnen het zeker eyecatchers zijn. De meeste vides bieden uitzicht op een of meer verdiepingen en creëren daarmee een ruimtelijk effect. Perfect om een lamp op te hangen die de show steelt: een videlamp. Op zoek naar een mooie designlamp? Bijvoorbeeld van de merken Ilfari, Ztahl of Harcoloor? De videlampen uit het assortiment van Stelumi Verlichting variëren van moderne tot klassieke en van strakke tot speelse lampen. Lampen die gezien mogen worden!

Moderne en klassieke videlampen

Videverlichting bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en stijl in uw hal of trappengat. Houdt u van modern of heeft u liever een klassieke lamp? Verrijk uw interieur met een videlamp die past bij uw smaak en interieur. De hanglampen in uw vide zijn sfeerbepalend. Daarom is het belangrijk om, naast het juiste design, ook de juiste verlichting te kiezen. Tevens kunt u bij Stelumi Verlichting uw videlamp geheel naar wens laten maken. Hiertoe werken wij samen met diverse leveranciers die allen maatwerk leveren.

Videverlichting

Videlampen kunnen imponerend overkomen. Om een stijlvol effect te behouden adviseren wij van Stelumi Verlichting om de videverlichting niet te laag te hangen. Als u op het laagste punt van de vide staat en u kijkt tegen de lamp aan, dan weet u dat de videlamp te laag hangt. Sfeer gaat dan verloren. Bovendien zijn videlampen die het licht gelijkmatig verdelen, meer geschikt voor een sfeervolle ruimte dan een videlamp die loodrecht naar beneden schijnt. Halogeenverlichting die standaard dimbaar is, geeft daarnaast een zachter en warmer licht dan bijvoorbeeld led-verlichting. Kijk dus goed rond en laat u adviseren als het gaat om de aankoop van een nieuwe videlamp en bijbehorende verlichting.

Online videlampen kopen

In de webshop van Stelumi Verlichting vindt u online mooie en luxe videlampen van betaalbare merken en hoge kwaliteit. Zo biedt de Wijchense verlichtingszaak onder meer moderne, speelse, klassieke, industriële en tijdloze videhanglampen aan. Koop online uw videlamp of breng een bezoek aan de Woonboulevard Wijchen, nabij Nijmegen, en bekijk de videlampen in onze showroom.