Tafellampen

Tafellampen

Voor keukentafels, bureaus, nachtkastjes, bijzettafels en meer

Tafellampen staan niet alleen mooi op een dressoir, maar ook op een bureau, nachtkastje of bijzettafel. Zowel in uw werkkamer, studeerkamer, slaapkamer, woonkamer of hal is een tafellamp een mooie aanvulling in het interieur. Met tafellampen geeft u uw inrichting een persoonlijk tintje. Precies de juiste hoeveelheid licht, net waar u dat wilt. Dat creëert sfeer en gezelligheid in huis.

Een tafellamp kopen

Tafellampen zijn een designitem en daarmee maakt u uw binnenhuisverlichting compleet. Maar waar moet u op letten bij het kopen van een tafellamp? Stelumi Verlichting geeft wat tips:

  • Wilt u de felheid van de verlichting zelf kunnen instellen of af kunnen wisselen? Neem dan een tafellamp met een dimmer.
  • Sfeer creëren? Een tafellamp geeft een gezelliger licht af dan bijvoorbeeld een bureaulamp.
  • Als je ’s ochtends opstaat in het donker is het prettig om met zacht licht te beginnen. Een tafellamp op uw nachtkastje naast het bed biedt uitkomst.
  • Een fanatiek lezer? Tafellampen zijn geschikt als leesverlichting, maar voor optimaal leesgenot kunt u het beste een leeslamp kopen.
  • Denk voordat u een tafellamp aanschaft na over waar u de lamp wilt neerzetten. Tafellampen zijn er in diverse maten. Kijk daarom hoe groot het oppervlak is waar de lamp op moet staan en baseer daarop uw keuze.
  • Om ervoor te zorgen dat een tafellamp past in uw inrichting, is het belangrijk om te kijken in welke interieurstijl de tafellamp komt te staan. Heeft uw inrichting een klassieke uitstraling? Dan is een traditionele of klassieke tafellamp de beste optie. Is uw kamer modern ingericht? Kies dan een meer minimalistische en moderne tafellamp.
  • Bedenk dat een tafellamp geschikt is om een bepaald gedeelte van een ruimte te verlichten. Wilt u de hele ruimte verlichten? Kies dan eerder voor een hanglamp of vloerlamp.

Moderne en klassieke tafellampen

Zoals aangegeven is het van belang een tafellamp passend bij uw interieur te vinden. Kiest u voor een moderne tafellamp? Of gaat uw voorkeur uit naar klassieke tafellampen? Stelumi Verlichtings uitgebreide collectie tafellampen bestaat uit diverse designlampen van merken als Wofi, Lucide, Ztahl en Ilfari. Merken die kwaliteit en design hoog in het vaandel hebben staan. In onze webshop vindt u uiteenlopende tafellampen. Nog geen keuze kunnen maken? Kom eens langs in onze verlichtingszaak aan de Woonboulevard in Wijchen, vlakbij Nijmegen. Daar vindt u naast tafellampen ook energiezuinige led-lampen en meer.