Spots

Spots

Haal betaalbare kwaliteit in huis

Spots zijn een van de meest voorkomende typen verlichting. Spots kunnen namelijk kleine objecten belichten of accentueren, maar spotverlichting kan ook juist een hele ruimte verlichten. Daarnaast zijn spots dimbaar en kunnen ze onopvallend worden verwerkt in uw interieur. Kiest u voor spots van topmerken als Lucide, Freelight en Steinhauer? Dan haalt u betaalbare kwaliteit met garantie in huis. U vindt deze merken onder andere in de webshop van Stelumi Verlichting Wijchen.
Plafondspots en wandspots

Spots zijn onder andere geschikt als plafondlamp en wandlamp, ook wel plafondspots of wandspots genoemd. Het aanbod van Stelumi Verlichting bestaat uit moderne en klassieke spotverlichting, maar ook tijdloze en neutrale spots zijn te koop. Bijvoorbeeld uitgevoerd in RVS, glas of aluminium. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende lichtbronnen. Zo biedt de Wijchense verlichtingsspeciaalzaak led- en energiezuinige spots, halogeen 220V spots, halogeen 12V spots en inbouwspots aan.

Designspots voor binnenhuisverlichting

Designspots zijn perfect te gebruiken voor binnenhuisverlichting. Of het nu gaat om slaapkamerverlichting, keukenverlichting of kantoorverlichting. Met het juiste design passen (dimbare) spots in ieder interieur. Inbouwspots kunnen stijlvol worden ingebouwd in een plafond of wand. Let er dan wel op dat er genoeg ruimte is achter de wand of in het plafond. Is dit niet het geval, dan zijn opbouwspots een beter alternatief. Een ander voordeel van opbouwspots is dat u op één lichtpunt een armatuur met meerdere spots kunt plaatsen. 

Online spots kopen

In onze webshop koopt u online spots, zowel wand- als plafondspots. Maar ook dimbare inbouw- of opbouwspots of spotjes met ledverlichting. De spots kunt u ook bekijken in de showroom in de Woonboulevard Wijchen, nabij Nijmegen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u informatie over verlichting? Neem contact op met Stelumi Verlichting, de specialist op het gebied van (inbouw)verlichting.