Sale lampen

Sale lampen

Korting op exclusieve lampen

U wilt graag goedkoop lampen kopen, maar daarom zoekt u nog geen goedkope verlichting. U bent op zoek naar topkwaliteit, maar dan wel tegen een scherpe prijs. En die vindt u in de sale van Stelumi Verlichting: prachtige, luxe en chique lampen voor een mooie prijs. Er is ruim keuze uit diverse soorten lampen. Led-verlichting, hanglampen, videlampen, leeslampen, spots, wandlampen en booglampen zijn slechts een kleine greep uit het sale-assortiment van Stelumi Verlichting. In de uitverkoop zijn lampen van de meest uiteenlopende en zeer gewilde designmerken te vinden. Denk aan lampenmerken Lucide, Ztahl, Steinhauer en Freelight.

Sale lampen

Tijdens de lampensale van Stelumi Verlichting zijn alle exclusieve lampen van gerenommeerde merken met korting te koop. Benieuwd welke lampen u in de uitverkoop kunt kopen? In de sale van de Wijchense verlichtingszaak treft u moderne plafondlampen, klassieke halogeenlampen, energiezuinige led-verlichting en nog veel meer. Allemaal lampen die u dan met een aantrekkelijke korting kunt kopen.

Uitverkoop lampen

Heeft u vragen of opmerkingen over de lampen in de uitverkoop? Neem dan gerust contact op met Stelumi Verlichting in Wijchen, gelegen in regio Nijmegen. De lampenuitverkoop gaat vaak hard, dus wees er op tijd bij. De lampen die in de sale zijn liever in het echt bekijken of inspiratie opdoen? Kom dan langs in Stelumi Verlichtings vernieuwde showroom aan de Woonboulevard in Wijchen. Tip: neem bij bezichtiging van de lampensale ook foto’s mee van de te verlichten ruimte of een plattegrond van de nieuwe of te verbouwen woning. Zo kunnen onze adviseurs u optimaal van dienst zijn. Eventueel maken zij dan een lichtplan voor u, op locatie of in de winkel. Want wij komen ook op huisbezoek als u dat wenst. We nemen dan verschillende lampen mee, zodat we samen met u de verlichting ter plekke kunnen bekijken.

Extra service verlichtingszaak

Naast een huisbezoek, lichtplan en -advies, is het ook mogelijk om zelf lampen mee naar huis te nemen. Zo kunt u zelf thuis proberen welke verlichting het beste werkt in uw leefruimte en welke lamp het best past in uw interieur. Daarnaast kunt u, op afspraak, de showrooms van onze leveranciers bezichtigen en ook daar de complete collectie lampen bekijken. Vervolgens overleggen we samen van welke aanbieding u wilt profiteren. Of kiest u liever voor maatwerk? Dat kan namelijk ook bij verschillende leveranciers. Bel: 024 – 642 25 24 of mail naar info@stelumiverlichting.nl voor meer informatie.