Plafondlampen

Plafondlampen

Gevarieerd en betaalbaar

Plafondlampen bepalen een groot gedeelte van het interieur en dus perfecte lampen om uw binnenhuisinrichting mee op te fleuren. Een plafondlamp past overal, in uw huiskamer, keuken, kantoor of badkamer. Het assortiment plafondlampen dat u in de webshop en showroom van Stelumi Verlichting vindt, is eindeloos: van moderne en speelse plafondlampen tot chique en klassieke plafondlampen. Allen betaalbare plafondlampen van kwaliteitsmerken als Ztahl, Wofi en Lucide.

Moderne plafondlampen

Op zoek naar een moderne plafondlamp? Ieder type plafondlamp vindt u in onze verlichtingsspeciaalzaak in Wijchen. Moderne, chique plafondlampen variëren van hanglampen en spots tot plafonnières. Een hanglamp is bevestigd aan een armatuur dat hangt aan het plafond. Het lichtpunt hangt hierbij enkele tientallen centimeters onder het plafond. Kiest u liever voor een ingebouwde plafondlamp? Dan komt u bijvoorbeeld bij spots uit. Er is wat spots betreft keuze uit: halogeen 220V spots, halogeen 12V spots en led- en energiezuinige spots. Plafonnières zitten tussen plafondhanglampen en plafondspots in: plafondlampen die rechtstreeks op het plafond geplaatst worden. Ze zijn niet ingebouwd, maar het lichtpunt hangt ook niet ruim onder het plafond.

Een plafondlamp kopen?

Wilt u een plafondlamp kopen? Omdat er zoveel verschillende soorten plafondlampen zijn heeft Stelumi Verlichting enkele tips voor u op een rij gezet. Hier kunt u op letten bij het aanschaffen van een plafondlamp:

  • Welke ruimte wilt u belichten? Een klein of groot oppervlak? Stem daar de plafondverlichting op af. Kies bijvoorbeeld voor meerdere spotjes in een grote ruimte of hang één grote kroonluchter op.
  • Zorg ervoor dat uw plafondlamp niet te laag hangt. Het is niet mooi als u tegen een lampenkap aankijkt. Kies dan bijvoorbeeld voor spots of een plafonnière.
  • Wilt u een plafondlamp voor sfeerverlichting? Of voor functionele verlichting? Check dan niet alleen de soort verlichting, maar kies ook een plafondlamp met uitstraling: een plafondlamp met een passend design voor uw interieur.

Meer informatie over plafondlampen

Wilt u meer weten over (plafond)lampen? Neem gerust contact op met Stelumi Verlichting uit regio Nijmegen. Het is uiteraard ook mogelijk om alle lampen in de vernieuwde showroom te bekijken. Kom daarom inspiratie opdoen in de winkel aan de Woonboulevard Wijchen.