Leeslampen

Voor werk én ontspanning Leeslampen gebruikt u om een boek te lezen in bed, op de bank of aan uw bureau, maar ook als u extra belichting nodig heeft, bijvoorbeeld bij schrijfwerk. Een goede leeslamp is dan ook vooral functioneel en geeft helder licht. De leeslampen van Stelumi Verlichting zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Wijchense verlichtingsspeciaalzaak biedt leeslampen van de beste merken. Denk hierbij aan leeslampen van de merken Wofi, Lucide en Ztahl. De combinatie van functionaliteit en kwaliteit, verpakt in een stijlvol design, maken de leeslampen uit het leeslampenassortiment van Stelumi Verlichting de beste in hun soort.

Leeslampen met schakelaar of dimmer

Leeslampen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Om het gewenste lichtniveau te realiseren, worden veel leeslampjes met een schakelaar en dimmer uitgevoerd. Dankzij de dimmer kunt u de lamp in iedere gewenste stand laten verlichten. Daarmee kan het licht worden afgestemd op de situatie: feller licht als het te donker is om te lezen en zachter licht voor meer sfeer.

Leeslamp met verstelbare arm

Leeslampen komen veel voor met een verstelbare arm of verstelbaar kopje. Dit is een groot voordeel: op die manier is het mogelijk om het licht te redigeren in de door u gewenste richting. Dit komt uw leesplezier ten goede. Naast leeslampen zijn er in onze webshop nog veel andere soorten lampen te koop. Bijvoorbeeld de booglampen die ook voorzien kunnen zijn van een arm. En waar leeslampjes functioneren om uw boek of krant goed te kunnen lezen, functioneert een vloerlamp om een groter gedeelte te kunnen verlichten. Tafellampen zorgen voor sfeervolle verlichting op een dressoir, salontafel, bureau of bijzettafel. Wandlampen worden juist weer toegepast als sfeerverlichting.

Een leeslamp online kopen

U kunt uw leeslamp bekijken en online kopen in de webshop van Stelumi Verlichting. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle leeslampen in de uitgebreide showroom in Wijchen te komen bewonderen. Op de Woonboulevard in Wijchen staan wij voor u klaar om al uw wensen of vragen op het gebied van lampen te beantwoorden. Ook voor alle andere type lampen kunt u in onze vernieuwde winkel bij Nijmegen terecht. Kom langs of neem contact op om een afspraak te maken.