Led-verlichting

Led-verlichting

Energiezuinige verlichting voor iedere ruimte

Led-verlichting is energiezuinig en wordt daardoor steeds populairder. Het aanbod led-verlichting van Stelumi Verlichting is dan ook zeer uitgebreid. Zo zijn onder meer hanglampen, vloerlampen, wandlampen en spots als led-verlichting verkrijgbaar bij de Wijchense lampenwinkel. De afkorting led staat voor Light Emitting Diode, oftewel lichtuitstralende diode. Dit staat voor een stukje halfgeleidertechniek dat licht geeft als er stroom doorheen loopt. De kleur van het licht wordt daarbij bepaald door het gebruikte halfgeleidermateriaal. Ledverlichting is dan ook in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, maar kenmerkt zich vooral door het enorm zuinige energieverbruik.

Led-verlichting, stijlvol en betaalbaar

Led-verlichting past zich aan uw wensen aan. Zo zijn er led-hanglampen, led-vloerverlichting, led-wandlampen en led-spots verkrijgbaar. Voor iedere interieur, voor iedere stijl. De energiezuinige verlichting gaat efficiënt om met het omzetten van stroom naar licht waardoor de lamp eigenlijk niet oververhit kan raken. Daarnaast verbruikt een led-(wand)lamp zeven keer minder stroom dan een halogeen- of gloeilamp. Led-verlichting is weliswaar iets duurder in aanschaf dan halogeenverlichting, maar nog altijd erg betaalbaar. Led-lampen gaan namelijk veel langer mee. De levensduur van een led-lamp ligt rond de 50.000 branduren. Ter vergelijking: een halogeenlamp heeft ongeveer 2.000 branduren. Op den duur is de led-spot dus een voordelige aanschaf.

Led-verlichting online kopen

Online led-verlichting kopen is makkelijk en bespaart u tijd. U hoeft geen lampenzaken te bezoeken, maar oriënteert uzelf handig via webshops. Daarom wil Stelumi Verlichting uit Wijchen u graag veel informatie bieden, zodat de aankoop van led-verlichting nog eenvoudiger wordt. In onze webshop vindt u designmerken als Lucide, Steinhauer en Freelight. Allemaal merken die stijlvolle, unieke lampen ontwikkelen. Zowel moderne, strak afgewerkte led-lampen als klassieke of speelse led-verlichting. Daarnaast verkoopt de lampenwinkel uit de omgeving van Nijmegen led- en energiezuinige spots in verschillende stijlen: van inbouwspots tot opbouwspots.