Led-hanglampen

Led-hanglampen

Sfeervol en efficiënt

Led-hanglampen geven efficiënt en sfeervol licht. De grote lichtopbrengst en het zuinige energieverbruik kenmerken de led-lampen. Een led-hanglamp is daarom geschikt voor het verlichten van grote ruimtes, zoals woonkamer, keuken, kantoor of slaapkamer. Maar ook het verlichten van kleine oppervlakken gaat uitstekend. Denk aan led-hanglampen boven een eettafel of bureau.

Design led-hanglampen

Led-hanglampen zijn er in diverse stijlen. De Wijchense verlichtingsspeciaalzaak Stelumi Verlichting biedt u ruim keus uit moderne led-hanglampen met een strak design, maar ook uit klassieke led-hanglampen met speelse effecten. Op zoek naar een bepaald merk led-hanglamp, zoals een ledlamp van Lucide, Ztahl, Wofi of Steinhauer? Deze lampenmerken vindt u online in onze webshop. Daarnaast biedt de webshop u keus uit bijvoorbeeld vloerlampen en booglampen of een breed assortiment aan tafellampen.

Led-licht van een led-hanglamp

Led-hanglampen werken op led-licht. Het grootste voordeel hiervan is dat de led-hanglamp tot wel 85% minder verbruikt aan energie. Hierdoor gaat een led-lamp wel twintig keer langer mee dan andere type lampen. Het warme led-licht geeft daarnaast veel sfeer in huis. Deze binnenhuisverlichting is dan ook ideaal om gezelligheid te creëren. Kortom, led-licht van een led-hanglamp geeft het perfecte lichtniveau om te lezen, werken of eten in een warme en sfeervolle omgeving.

Een led-hanglamp kopen?

Bij het kopen van een hanglamp adviseert Stelumi Verlichting u graag. Want op welke hoogte kunt u de led-hanglamp het beste ophangen? Waar kunt u de led-verlichting het beste ophangen en welk type hanglamp past in uw leefomgeving? Voor vragen, opmerkingen of advies over (led-)hanglampen of andere soorten lampen kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met verlichtingsspeciaalzaak Stelumi Verlichting in Wijchen, in de omgeving van Nijmegen, aan de Woonboulevard Wijchen.