Led- en energiezuinige vloerlampen

Led- en energiezuinige vloerlampen

Perfecte binnenhuisverlichting

Led- en energiezuinige vloerlampen zijn functioneel en creëren sfeer. Of dat nu in uw woning, kantoor of bedrijfspand is. En of u nu verlichting tijdens het eten aan de eettafel nodig heeft of terwijl u een boek leest op de bank. Led- en energiezuinige vloerlampen verlichten helder en gaan ook nog eens voorzichtig om met energie. Binnenhuisverlichting, zoals led-vloerlampen, zijn bij Stelumi Verlichting verkrijgbaar in verscheidene merken. Ztahl, Artemide, Foscarini, Lucide, Wofi en Steinhauer zijn slechts enkele voorbeelden van de topmerken uit ons assortiment: kwaliteitsvol, gemaakt van duurzame materialen en met minimaal twee jaar garantie op iedere lamp.  

Verstelbare led- en energiezuinige vloerlampen

Led- en energiezuinige vloerlampen zijn meestal verstelbaar. De kop van de led- en energiezuinige vloerlamp kunt u op wisselende zones schijnen. Het voordeel hiervan? In iedere gewenste hoek of zone van de ruimte heeft u voldoende verlichting doordat de kop van de led-vloerlamp alle richtingen op kan schijnen. Zo past de energiezuinige vloerlamp zich altijd aan uw wensen aan.

Led- en energiezuinige vloerlampen kopen, let hier op:

Energiezuinige led-vloerlampen kopen, vraagt om enkele aandachtspunten. Stelumi Verlichting heeft voor u een aantal tips op een rij gezet voor het aanschaffen van led- en energiezuinige vloerlampen:

  • Energielabel: Voor de zuinigste lampen schaft u een led- en energiezuinige vloerlamp aan met A++ op het energielabel. Staat er nog een oud label op de led- en energiezuinige vloerlamp? Ga dan voor energielabel A. Mocht u een vloerlamp tegenkomen die überhaupt niet over een energielabel beschikt, let dan op het aantal lumen per watt (lm p/watt). Vloerlampen met het hoogst mogelijke aantal lm per watt zijn de meest energiezuinige vloerlampen in deze categorie.
  • Type: De ruimte optisch groter laten lijken? Stelumi Verlichting vertelt u welke led- en energiezuinige vloerlampen uw ruimte optisch vergroten. Laat u adviseren.

Led-vloerlampen online kopen?

Zowel op de website als in de lampenwinkel in Wijchen kunt u led-vloerlampen en energiezuinige vloerlampen bekijken en kopen. Daarnaast vindt u bij de verlichtingsspecialist ook overige type lampen waaronder leeslampen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld slaapkamer of werkkamer, tafellampen die perfect passen op uw bureau of bijzettafel en booglampen die geschikt zijn voor het belichten van een groter oppervlak.