Led- en energiezuinige

Led- en energiezuinige wandlampen

Duurzame lampen tegen een aantrekkelijke prijs

Led- en energiezuinige wandlampen gaan lang mee en zijn zuinig in gebruik. Bovendien zijn deze duurzame lampen aantrekkelijk geprijsd. Want de lampen hebben een lange levensduur in vergelijking met ‘normale’ wandverlichting. Led-wandlampen en energiezuinige wandlampen komen daarom met name in een kinderkamer goed tot hun recht. Voor een kinderkamer is het bijvoorbeeld nodig een waaklampje te laten branden ’s nachts. Wijchense verlichtingsspeciaalzaak Stelumi Verlichting verkoopt led-wandlampen van merken als Steinhauer, Wofi, Lucide en Ztahl. Deze merken vertegenwoordigen niet alleen kwaliteit en duurzaamheid, maar ook een mooi design en jaren garantie.

Led- en energiezuinige wandlampen: de voordelen

Led- en energiezuinige wandlampen hebben veel voordelen. Stelumi Verlichting heeft de pro’s voor u verzameld, zodat u goed voorbereid uw aankoop doet.

  • Led-wandlampen verbruiken 85% minder stroom dan een halogeen- of gloeilamp.
  • De levensduur van een led-lamp ligt rond de 50.000 branduren. Ter vergelijking: een gloeilamp heeft een levensduur van maximaal 1.500 branduren en een halogeenlamp ongeveer 5.000 branduren. Op den duur is de ledlamp dus een voordelige aanschaf.
  • Led-verlichting gaat efficiënt om met het omzetten van stroom naar licht waardoor de lamp niet oververhit raakt. 
  • Bent u op zoek naar een klassieke led-wandlamp of juist naar moderne of landelijke energiezuinige wandverlichting? In onze webshop heeft u ruime keuze op het gebied van led- en energiezuinige wandlampen. Hoe divers de stijlen ook zijn, alle led-wandlampjes hebben één ding gemeen: een sfeervolle lichtkleur.
  • Omdat een led-lamp zeven keer minder stroom verbruikt dan een halogeen- of gloeilamp bespaart u flink op de stroomkosten. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Een ander milieuvoordeel is dat de led-lamp geen giftige kwikdampen bevat. Spaarlampen of TL-buizen bevatten bijvoorbeeld wel kwikdampen.
  • Een spaarlamp brandt niet direct op volle sterkte. Een ledlampje brandt juist direct op vol vermogen.
  • De meeste wandlampen geven abrupt geen licht meer af als ze aan vervanging toe zijn. Een led-wandlamp daarentegen geeft aan het einde van zijn levensloop langzaam iets minder licht. U kunt op tijd een vervangende lichtbron in huis halen.
  • Led- en energiezuinige wandverlichting is in de meeste gevallen dimbaar. Zo kunt u zelf bepalen welk lichtniveau u op welk moment van de dag wenst. Laat u adviseren over welk type dimmer het beste gebruikt kan worden.

Led-wandlampen kopen?

Wilt u een led-wandlamp of energiezuinige wandlamp kopen? Of toch liever een wandlamp met een halogeen- of gloeilamp? Naast energiezuinige LED-wandlampen biedt Stelumi ook led- en energiezuinige vloerlampen, spots, hanglampen en leeslampen aan van hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje in onze webshop of neem voor advies contact op met Stelumi Verlichting.