Led- en energiezuinige

Led- en energiezuinige spots

Duurzame sfeerverlichting

Led- en energiezuinige spots gaan vele malen langer mee dan halogeen 220V spots of halogeen 12V spots. Ze zijn weliswaar iets duurder in aanschaf, maar op de lange termijn betaalt zich dit altijd uit. De energiezuinige spotjes zijn namelijk minder snel aan vervanging toe. Bij Stelumi Verlichting uit Wijchen vindt u led- en energiezuinige spotverlichting van merken als Lucide, Wofi, Steinhauer en Freelight. Speelse, neutrale, moderne en klassieke led-spots die zorgen voor duurzame sfeerverlichting.

Lange levensduur led- en energiezuinige spots

Over de lange levensduur van led- en energiezuinige spots valt niet te twisten. Waar halogeenspots zo’n 2.000 branduren hebben, hebben led-spotjes wel zo’n 10.000 branduren. Daarnaast gebruiken de energiezuinige led-spots tot wel 85% minder stroom dan halogeenverlichting. Ledverlichting en energiezuinige verlichting, zoals led- en energiezuinige wandlampen, led- en energiezuinige vloerlampen en led- en energiezuinige hanglampen, wordt dan ook steeds populairder. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons assortiment led-spots nu nog uitgebreider is dan ooit. Van led-wandspots en led-plafondspots tot led-inbouwspots en led-opbouwspots.

Led- en energiezuinige inbouwspots

Inbouwspots worden achter een wand of plafond ingebouwd. De hitte die de ingebouwde lamp afgeeft kan daardoor soms moeilijk weg. Met name halogeenverlichting kan zeer warm worden. Het is daarom erg verstandig om voor led- en energiezuinige verlichting te kiezen voor inbouwspots, de zogenoemde led-inbouwspots. Zo voorkomt u dat verlichting kapot gaat of zelfs brandgevaar oplevert. Led-opbouwspots zijn ook een mogelijkheid. Deze zijn met name handig wanneer wanden of plafonds niet genoeg ruimte bieden voor led-inbouwspots.

Led- en energiezuinige spots kopen?

Wanneer u (online) led- en energiezuinige spots wilt kopen, adviseert Stelumi Verlichting u graag. Dimbare led- en energiezuinige spots zijn bijvoorbeeld ontzettend sfeervol en u kunt daarmee zelf het gewenste lichtniveau bepalen. Led- en energiezuinige spots zijn trouwens niet altijd dimbaar. Kijk daarom altijd goed op de verpakking of laat u adviseren bij het kopen van led-spots en energiezuinige spotverlichting. Wij zijn u graag van dienst. U kunt onze verlichtingsspeciaalzaak in regio Nijmegen bezoeken aan de Woonboulevard Wijchen.