Hanglampen 

Passend bij iedere inrichting

Zoekt u hanglampen voor uw huis, kantoor, bedrijf of ander interieur? Met hanglampen creëert u niet alleen sfeer, maar zorgt u ook voor een optimale verlichting van bijvoorbeeld uw bureau of leestafel. Hanglampen verlichten grote oppervlakken en staan prachtig boven een eettafel, maar zijn ook mooi boven een bed. Bij Stelumi Verlichting uit Wijchen kunt u hanglampen met verschillende designs kopen. Of u nu op zoek bent naar een grote of een kleine hanglamp, een hanglamp van RVS of een hanglamp van glas: de verlichtingsspeciaalzaak nabij Nijmegen heeft een uitgebreid assortiment aan hanglampen, passend bij iedere inrichting. 

Moderne en klassieke hanglampen 

Tot de uitgebreide collectie hanglampen van Stelumi Verlichting behoren onder andere hanglampen van de merken Wofi, Artemide, Foscarini, Harcoloor, Ztahl, Masterlight en Lucide. Allemaal designmerken die garant staan voor een kwaliteitsvolle hanglamp, passend in ieder interieur. Artemide staat bijvoorbeeld voor kwaliteitslampen met een moderne look, waarbij niet alleen het ontwerp maar ook de functionaliteit van de lamp een grote rol speelt. Het merk Lucide kenmerkt zich door subtiel kleurgebruik en energiezuinige lichtbronnen. Naast hanglampen kunt u ook andere type lampen van deze merken kopen bij Stelumi Verlichting, zoals vloerlampen, tafellampen, wandlampen, plafondlampen en spots. 

Een hanglamp kopen: waar moet u op letten? 

Welke hanglamp past het best in uw inrichting? Zoekt u een hanglamp voor in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of voor uw kantoor? De ruimte waar de lamp komt te hangen, is bepalend voor uw keuze. Houd ook rekening met de volgende zaken: 

  • Een lamp hangt u ongeveer 80 tot 100 centimeter boven het oppervlak dat u graag wilt verlichten. Bent u van plan de hanglamp boven een tafel te hangen? Dan kan de hoogte nog wel eens verschillen. Als u graag wilt lezen onder de hanglamp, dan kunt u deze het beste zo laag mogelijk hangen. Op die manier wordt er een feller licht verspreid over het oppervlak. 
  • Hangt u de verlichting op in de keuken boven een kookeiland of bar? Dan is het mooier om de hanglamp wat hoger te hangen. Zo wordt het licht het beste verspreid.

Led-hanglampen 

In Stelumi Verlichtings webshop vindt u ook lampen die werken op led. Deze led-hanglampen zijn de energiezuinige variant van halogeenhanglampen. U vindt ze in onze webshop. Wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Op de Woonboulevard in Wijchen, bij Nijmegen, kunt u de collectie hanglampen ook bekijken. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Stelumi verlichting