Halogeen 220V spots

Halogeen 220V spots

Helder en warm licht

Halogeen 220V spots behoren tot de categorie halogeenlampen en zijn verkrijgbaar in verschillende lichtbundels. Ook zijn halogeen 220V spots dimbaar met een gloeilampdimmer. De 220V halogeenspots worden meestal gebruikt in ruimtes waar niet continu licht nodig is. De 220V spots gebruiken namelijk meer dan 12V spots of ledspots. Het grote voordeel van de 220V halogeenspots? De mooie lichttemperatuur en hoge lichtopbrengst. Deze voordelen maken halogeenlampen tot de ideale leeslamp of plafondlamp. Ook als spots in uw badkamer of keuken komt halogeenverlichting goed tot haar recht. Dan profiteert u van de optimale belichting en natuurlijke kleur van het licht. In de webshop van Stelumi Verlichting kunt u zich oriënteren op de verschillende soorten halogeenverlichting. Naast 220V halogeenspots bestaan er bijvoorbeeld ook 12V halogeenspots. Beide spots behoren tot de halogeenlampen en zijn te koop in onze webshop.

Halogeenlampen

Halogeenverlichting, en daarmee ook de 220V halogeenspots, staan met name bekend om hun heldere lichtopbrengst. Halogeenlampen werken hetzelfde als gloeilampen. Echter, halogeenlampen zullen nooit zwart kleuren. De halogenen in de lamp voorkomen dat er zwarte deeltjes achterblijven en zorgen ervoor dat het licht helder blijft. Een groot voordeel! Toch kan de halogeenspot of -lamp daardoor heel warm worden. Het is dan ook niet verstandig om een halogeenlamp met uw handen aan te raken. Pak bijvoorbeeld een doekje bij het vervangen van de lamp en pas ook op met kinderen. Zij kunnen hun handen gevaarlijk branden bij het aanraken van een halogeenlampje.  

Online halogeen 220V spots kopen

In de webshop vindt u halogeen 220V spots van diverse stijlvolle en exclusieve merken, zoals Steinhauer, Lucide en Wofi. Deze merken staan bekend om hun betaalbaarheid en unieke designs. Voor iedere interieurstijl is er wel een geschikte halogeenspot. Het assortiment halogeen 220V spots bestaat namelijk uit zowel moderne als klassieke en speelse spotverlichting. Laat u adviseren door de verlichtingszaak over verschillende typen verlichting of doe inspiratie op in de showroom aan de Woonboulevard Wijchen. Een van de alternatieven voor halogeenverlichting is bijvoorbeeld led-verlichting. Led gaat langer mee en bespaart aanzienlijk meer energie.