Halogeen 12V spots

Halogeen 12V spots

Heldere spots voor werk- én leefruimte

Halogeen 12V spots staan, net zoals halogeen 220V spots, bekend om hun heldere lichtopbrengst. 12V halogeenspots zijn de perfecte keuze voor onder meer het verlichten van uw badkamer of keuken en als basisverlichting voor uw gehele woning. De 12V halogeenspots zijn zuinig in gebruik, hebben een hoge lichtopbrengst en lange levensduur. Ter vergelijking: een 12V spot van 20 Watt heeft een lichtopbrengst van ongeveer 40 Watt. Dankzij dit sterke lichtniveau, is de halogeen 12V spot een ideale verlichting voor zowel een werkruimte als leefruimte. Halogeenspots 12V zijn altijd dimbaar. Dus ook voor een sfeervolle ruimte zijn de spotjes handig in gebruik. Let daarbij wel goed op de kwaliteit van de dimmer. Halogeen 12V spots bevatten een transformator en dat kan in combinatie met de verkeerde dimmer nog wel eens problemen opleveren.

Halogeenverlichting 12V

12V halogeenspots zijn verkrijgbaar in verschillende lichtbundels, oftewel graden. Om een object uit te lichten gebruik je een zo klein mogelijke bundel van bijvoorbeeld 10 graden. Terwijl het beter is om bijvoorbeeld een bundel van 38 graden te gebruiken om groot schilderij uit te lichten. De laagspanning halogeenspots zijn daarom uitermate geschikt om details in uw binnenhuisinrichting te accentueren, maar ook om basisverlichting te creëren. Stelumi Verlichting adviseert u er graag over. De halogeen 12V inbouwspots passen boven een spiegel, boven het aanrecht in uw keuken of boven een bureau. Zo kunt u met een 12V halogeenlamp heerlijk lezen, werken of studeren zonder dat u last heeft van zwak licht.

Halogeen, stijlvol design

Kiest u voor halogeenspotjes 12V, dan heeft u bij Stelumi Verlichting keuze uit diverse stijlen, merken en uitvoeringen. Van moderne halogeenspots tot klassieke halogeenlampen, uitgevoerd in RVS, aluminium of glas. Allemaal van gerenommeerde merken als Freelight en Lucide. Merken die kwaliteit en duurzaamheid combineren met een mooi design. Verlichting is een belangrijk deel van uw interieur. Daarom hebben deze merken iedere halogeenspot met zorg ontwikkeld. Bekijk de 12V halogeenspots in onze webshop of kom een kijkje nemen in de showroom aan de Woonboulevard Wijchen, nabij Nijmegen.