Booglampen

Booglampen

Stijlvolle verlichting en gemak in één

Een booglamp is een perfecte lamp als u stijlvolle verlichting en gemak in één wenst. De booglampen van Stelumi Verlichting zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze belichten een groot oppervlak en zijn ook als leeslamp een uitstekende keuze. Met hun heldere belichting zijn booglampen ideaal voor de woonkamer, studeerkamer of werkkamer. Stelumi’s booglampencollectie bestaat onder andere uit booglampen van de merken Steinhauer, Masterlight, Harcoloor, Wofi, Lucide en Ztahl.

Moderne booglampen

Booglampen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo vindt u in onze webshop moderne booglampen, zoals bolbooglampen, booglampen met een lampenkap en booglampen die twee of meer armen hebben. Ook zijn er booglampen waarbij u de hoogte en uitval kunt verstellen en booglampen met een dimmer. Daarmee creëert u met een booglamp in iedere ruimte de juiste belichting. Of dat nu fel licht moet zijn of zacht, sfeervol licht. Eigenlijk functioneren booglampen hetzelfde als vloerlampen. Ze staan meestal op de vloer en dankzij de boogconstructie kunnen ze op een plaats worden neergezet waar ze nooit in de weg staan.

Klassieke booglampen

Wanneer u kiest voor een klassieke booglamp, bijvoorbeeld met een lampenkap, dan vindt u in onze showroom lampenkappen in allerlei kleuren, maten en stijlen. Liever een luxe booglamp geheel op maat gemaakt? Ook die zijn online te koop, maar ook te bekijken in onze showroom in Wijchen. Wij horen graag uw wensen, zodat we de booglamp geheel af kunnen stemmen op uw interieur, eisen en verwachtingen.

Een booglamp kopen?

Wilt u een booglamp kopen en wenst u advies over het kopen van (boog)lampen? Of wilt u de volledige collectie lampen bekijken? Verlichtingsspeciaalzaak Stelumi Verlichting vindt u op de Woonboulevard in Wijchen, nabij Nijmegen. Online een booglamp kopen, snel en veilig, kan natuurlijk ook in onze webshop. Toch op zoek naar een ander type vloerlamp? De Wijchense verlichtingswinkel biedt ook LED- en energiezuinige vloerlampen aan. Daarnaast ontbreken leeslampen en uplighters niet in de collectie van Stelumi Verlichting.